SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PARKOUR
Karlstads GF

Information om vår parkour/freerunning
Parkour går ut på att ta sig från punkt A till punkt B på snabbast, smidigaste och effektivaste sätt möjligt. Att se varje hinder som en möjlighet och att utveckla sin fysiska och psykiska kapacitet genom träning för att överkomma allt svårare hinder. För många står fysiska aktiviteten i parkour som ett sätt att förverkliga filosofin som parkour grundar sig på. Att alltid hitta vägar och lösningar, att alla hinder är möjligheter och att man alltid ska utveckla sig själv för att övervinna dessa.

I dagens parkour finns det många som anser parkour vara en livsstil, ett sätt att se på och bemöta vardagen. Andra nöjer sig med att träna parkour som en rolig fritidssysselsättning. Många ser även möjligheter för att bidra till parkourträningen genom andra träningsformer som klättring, akrobatik och allmän balansträning. Genom detta har synen på vad parkour är och inte är ändrats hundratals gånger. Gemensamt för alla är möjligheten till utveckling på egna villkor.

Just nu har vi ingen parkourverksamhet igång, men vår förhoppning är att kunna starta grupper igen!
Vill du bli ledare? Kontakta kansliet på kansliet@karlstadgf.se

Källa: http://www.pktr.se/

SENASTE NYTT:
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Karlstads GF, 06/09 10:30 
Karlstads GF, 02/08 13:22 
Karlstads GF, 04/06 10:15 
Karlstads GF, 17/05 10:24 
Karlstads GF, 06/05 10:43 
 
VI ÄR CERTIFIERADE
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER
Sök eller stöd!
GILLA OSS PÅ FACEBOOK