Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Cheerxplosion
KARLSTADS GF

Välkommen till CheerXplosion!!
KGFs cheerleaders kallas KGF CheerXplosion. Här tränar och tävlar tjejer på flera nivåer, alltifrån nybörjare till elit. På meritlistan finns bland annat ett SM-guld från 2013 när man som första lag utanför Stockholmsregionen vann Riksmästerskapen i sin klass.
Beslut idag - DM Mellersta ställs in
2020-03-12 15:02
Idag kom beslutet att Svenska Cheerleadingförbundet ställer in DM Mellersta som skulle ha gått i Nyköping 21 mars. Alla anmälda lag kommer dock att istället erbjudas plats på RM/SM som hålls 16-17 maj.

Onsdag 8/1 kl. 08.00 släpper vi lediga platser!
2020-01-06 22:05
onsdag 8/1 kl. 08.00 släpper vi alla lediga platser i våra grupper inom barngympa, truppgymnastik och och cheerleading! Först till kvarn.

Anmäl dig här
Dubbla guld vid helgens NALC i Göteborg
2019-12-02 15:02
bildkälla: instagram
I helgen tävlade våra cheerleaders i den internationella tävlingen Nordic All Level Championships i Göteborg och det blev dubbla guld i form av Purple Passion (Senior Level 6) och Purple Lush (Senior Level 2). Dessutom tog Purple Rebels brons i sin klass.

Kompletta resultat för föreningens alla cheerlag
Angels: 8e plats
Blush: 4e plats
Glam: 5e plats
Heat: 12e plats
Intensity: 4e plats
Lush: 1a plats
Passion: 1a plats
Rebels: 3e plats

Stort grattis till alla inblandade för fina resultat!

Tider för provning av cheerskor
2019-08-28 12:55
Nu är datum klara för möjlighet att prova storlek och modell för Nfinity cheerskor:

Lördag 31 augusti 10.00-12.00
Söndag 1 september 16.00-17.00

Plats: Våxnäshallen

Pris:
Nfinity Flyte 900kr
Nfinity Rival 700kr

Samma upplägg som förra hösten där en förälder kommer att hålla i utprovning av skorna.

Tillfälle att beställa Nfinity cheerskor
2019-08-21 12:59
Nu har föreningen ordnat så att vi ska få möjlighet att prova och beställa Nfinity cheerskor till bra pris. Samma upplägg som förra hösten.

Priset är inte helt klart än, men det kommer vara billigare än att beställa skor från ex cheermania.se eller cheerleadingskor.se

Det kommer att finnas två olika sorters skor av fabrikatet Nfinity, modellerna Flyte och Rival.

Nfinity Flyte
Många aktiva har Nfinity Vengeance nu. Flyte är en nyare, snäppet lättare sko med likvärdiga egenskaper som Vengeance men den är tåligare än Vengeance. Passar både bas och topp.

Nfinity Rival
Rival är en prisvärd sko, bra för basar men fungerar även för toppar. Tillverkaren rekommenderade denna som ett komplement till Flyte och som ett alternativ till Evolution (som också en del aktiva använder idag). Evolution är en dyrare sko än Rival men Rival är också en väldigt bra och tålig sko. Rival är en lite lättare sko än Evolution vilket ej är en nackdel.

Det finns möjlighet att beställa andra Nfinity-modeller också, men vi kan inte erbjuda utprovning av rätt storlek inför köp. Vegeance uppges ha samma storlek som Flyte, så om man är intresserad av Vegeance rekommenderar vi att prova Flyte för att få reda på storleken för Vengeance också. På samma sätt fungerar det för Evolution och Rival, de uppges också ha likvärdiga storlekar.

Provning och beställning av skor
Ni kommer att kunna prova ut skor, anteckna modell och skostorlek för att kunna beställa senare i samråd med föräldrar. Vi vill att yngre barn har med sig en förälder vid utprovning så att både barn och föräldrar är nöjda med vald skostorlek.

De som vill beställa skor kommer att få förskottsbetala i samband med beställning genom att Swisha och ange den aktives namn, lagtillhörighet, önskad skomodell samt storlek i US-mått.

Eftersom skorna beställs direkt från Nfinity USA finns ingen om man väljer fel storlek, så det är viktigt att prova innan beställning.

Leveranstiden beräknas till 2 veckor efter beställning.
Tider för provning av skor kommer inom kort.

Vid frågor kontakta Tobias Persson på tel 070-441 41 00 eller info@boatquip.se.

Hälsningar cheerkommittéen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Karlstads GF, 26/02 13:50 
Karlstads GF, 17/02 10:49 
Karlstads GF, 27/01 10:07 
 
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER
Sök eller stöd!
GILLA OSS PÅ FACEBOOK