--- I SAMARBETE MED ---
--- VÅRA SPONSORER ---
--- Sök eller stöd! ---
--- GILLA OSS PÅ FACEBOOK ---
Mycket fin insats i Karlskoga truppcup!
2016-11-28 08:27
I helgen deltog fyra av KGF´s trupper i Karlskoga truppcup.
Neptunus gjorde en mycket fin insats i yngsta klassen Krut på förmiddagen.
På eftermiddagen blev det massor av medaljer. I klassen Kanon tävlade Merkurius och Venus som tog ett varsitt silver (Merkurius i matta och Venus i hopp).
I klassen Dynamit tävlade Mix Saturnus som tog en bronsmedalj i hopp.

Mycket bra jobbat alla duktiga gymnaster!
Guld i hopp på Mellantruppen
2016-11-17 08:58
I helgen blev det guldmedalj och första plats i hopp för KGFs mixtrupp Saturnus på trupptävlingen Mellantruppen i Kristinehamn. Sammanlagt tävlade 13 lag i deras klass.

Stort grattis och bra jobbat!
FRÅN EN AV VÅRA SPONSORER: Nu bjuder Sponsorhuset dig på ett gratisköp!!
2016-11-16 11:34

Nu får du ett gratisköp från Apomera! Detta gäller dig som inte är medlem hos Sponsorhuset eller som aldrig provat att handla via sajten. Så här gör du:

1. Bli gratis medlem eller logga in via denna sida: www.sponsorhuset.se/karlstadsgymnastikforening


2. Sök upp butiken Apomera och klicka dig vidare till butiken. Apomera är som apoteket på nätet - de säljer allt möjligt och levererar det helt fraktfritt.


3. Handla för 30 kr (du får så klart handla för mer) och slutför beställningen. Du och Karlstads Gymnastikförening kommer att dela på 6% av ordervärdet.


4. Inom 60 minuter har du fått ett tackmejl från Sponsorhuset med en bekräftelse av ditt köp. Vidarebefordra detta tackmejl till support@sponsorhuset.se så sätter vi in 30 kronor på ditt Sponsorhuset-konto. Klart!

Karlstads Gymnastikförening söker driven kanslist för föräldravik
2016-11-09 12:56
Karlstads Gymnastikförening bildades 1923 och är en förening med stort hjärta för träning. Föreningen har cirka 700 medlemmar som är fördelade på barn- och ungdomsgymnastik, truppgymnastik, cheerleading och gruppträning under konceptet Gymmix. Våra cheerleaders är bland de bästa i Sverige i sin åldersklass och våra tävlande truppgrupper har flertalet medaljer i bagaget.

Din roll som kanslist
Som vår kanslist är du en av föreningens viktigaste ansikten utåt och länken mellan medlemmar, ledare, styrelse, kommun och andra samarbetspartners. Tjänsten är 50% av en heltid och förutom dagliga administrativa uppgifter förekommer även vissa ekonomiska arbetsuppgifter, diverse marknadsföring i form av uppdateringar på vår webbplats, i våra sociala medier samt enklare tryckt information.
Som person är du företagsam, ordningssam, samarbetsvillig, har lätt för att prioritera och är social. Vi vill också att du delar idrottens grundläggande värderingar som glädje, gemenskap, allas värde och rätt till delaktighet.

Anställningen
Deltid 50%, vilket kan diskuteras ifall du önskar utöka i form av ledaruppdrag. Ibland förekommer helg- och kvällsarbete för möten, kavalkader etc. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 1 januari 2017.

Ansökan
Frågor samt ansökan skickas till föreningens ordförande, Sofia Håkansson, sofia.hakansson@outlook.com senast 23 november. Till ansökan bifogas ditt CV, ett personligt brev samt referenser.

Mer information om föreningen hittar du på www.karlstadgf.se
Gymmix Gruppträning
Succé för Gymmix på hälsomässa
2016-11-03 14:05, Gymmix Gruppträning
39 step på 30 sekunder blev det för Johanna som lyckades bäst under mässan. Imponerande!

Helgens hälsomässa i Tingvallahallarna drog mycket folk och vi var på plats tillsammans med Gymmix Hammarö. Kul mässa och kul med samarbete föreningarna emellan!

Stort grattis till Johanna också!
KGF på mässan Liv & Hälsa
2016-10-20 09:09
Nästa helg är det dags för mässan "Liv & Hälsa" i Tingvallahallarna i Karlstad. Ledare från KGF kommer att finnas på plats i monter tillsammans med instruktörskollegor från Gymmix på Hammarö. Kul med samarbete för att sprida Gymmix-konceptet. Kom gärna och titta förbi!

Öppettider: lördag 10-17, söndag 10-16Nyheter från våra grupper
Träningstrupp Merkurius, 20/11 21:18 
Träningstrupp Merkurius, 15/11 22:32 
Gymmix Gruppträning, 03/11 14:05