SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Gymnastikförening
Rörelse hela livet

Intresseanmälan stängd
Intresseanmälan är stängd och öppnas 1/8 inför verksamhetsåret 2016/2017.

Glöm inte att läsa informationen ovan innan du anmäler.


Intresseanmälan


Gör din intressanmälan


Här kan du göra en intresseanmälan till vår verksamhet. Läs informationen nedan och klicka sedan på länken på sidan för att göra intresseanmälan. Självklart går det att anmäla sig till fler aktiviteter, till exempel både trupp och cheerleading.


Gymmix Gruppträning

Välj vilket kort du vill ha genom att klicka i vattengympa, senior eller Gymmix. Väljer du vattengympa så ingår de andra Gymmix-passen. Väljer du Senior så är kortet endast giltigt på våra seniorpass.


Gymnastik
Inom barngymnastiken erbjuder vi Bamsegympa, Redskapsgymnastik och Minigymnasterna. Bamse-konceptet sträcker sig upp till 6 år. Minigymnasterna är våra barn- och ungdomsgrupper med som inriktar sig på vanlig gymnastik med redskap, lek och rörelse. Våra grupper tränar 10-15ggr/termin. Önska gärna vilken typ av grupp ni är intresserade av i Övrigt-rutan. För den som senare vill byta till tävlingsgrupp försöker vi självklart att lösa detta i mån av plats/kunskap.

Truppgymnastik/Tävling

Truppgymnastik är tävlingslag i gymnastik. I truppgymnastik tävlar laget i tre grenar; matta, hopp och fristående (dans). Våra trupper tränar i nuläget 1-2 ggr/vecka 1.5-2h/gång. Väljer man att anmäla sig till truppgymnastik så ska barnet alltså vilja tävla. Våra trupper tävlar 1-2ggr/termin. Truppgymnasterna köper sina egna tränings- och tävlingsdräkter och beroende på ålder samt hur långt gruppen kommit även träningsoveraller. För föräldrar kan ev. uppdrag vid uppvisning etc. förekomma.


Cheerleading
Inom cheerleading har vi både tränings- och tävlingslag. Då våra cheertjejer tävlar på DM och RM tillkommer en extra tävlingsavgift för tävlingslagen. För föräldrar kan ev uppdrag vid t.ex. uppvisning förekomma. Vill du anmäla dig eller ditt barn till ett tävlingslag i cheerleading? Ta kontakt med kansliet .Vill du anmäla till ett träningslag så gör du det via länken på denna sida.


Parkour/frerunning

Vi att erbjuder parkor/freerunning för barn/ungdomar födda 2002-2007.

 
I SAMARBETE MED
VI ÄR CERTIFIERADE
VÅRA SPONSORER