Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Är du intresserad av att vara ledare? Vi söker alltid nya stjärnor på ledarhimlen.

Vi söker ledare!

Behovet av nya ledare finns i Bamses Familjegympa, Bamsegympa, Minigymnasterna, Parkour och Truppgymnastik.


Inga förkunskaper krävs utan bara ett intresse av att vara ledare och vara ansvarsfull. Föreningen erbjuder både internutbildning och utbildning genom Gymnastikförbundet till nya ledare,  arvode utgår


Intresserad? Kontakta kansliet på mail eller telefon 073-076 46 60


Hjälpledare i Barn- och Ungdomsgrupper

Vi behöver kontinuerligt nya hjälpledare till våra barn- och ungdomsgrupper. Grupperna finns på olika dagar, tider och skolor så man kan önska det som passar bäst.

Våra hjälpledare är otroligt viktiga i vår verksamhet och vi blir väldigt glada om du är intresserad av att hjälpa oss!


Som hjälpledare i Karlstads Gymnastikföreningen hjälper du huvudledaren med lektionerna. Detta innefattar framplockning, undanplockning, hålla ordning i gruppen, hjälpa till vid stationer osv. Du hjälper också huvudledaren vid speciella situationer som t.ex. när ett barn är ledset, inte vågar komma in på lektionen eller bråkar. Vid redskapsbanor är hjälpledare och huvudledare aktiva och är framme vid barnen hela tiden.


Föreningen ordnar med internutbildning, arvodering samt hjälp och stöd. Arbetet är väldigt varierande och ger mycket utvecklande möjligheter, både inom gymnastiken men också i sina sociala förmågor och är en bra merit i ett CV.


Är du intresserad av att jobba hos oss eller om du har frågor, får du gärna höra av dig till kansliet eller 073-076 46 60.


Vi hörs!

Huvudledare för Barn- & Ungdomsgrupper

Vi behöver kontinuerligt nya huvudledare till våra barn- och ungdomsgrupper. Grupperna finns på olika dagar, tider och skolor så man kan önska det som passar bäst.

Som huvudledare i Karlstads Gymnastikförening planerar du terminens lektioner, sköter närvarorapportering och föräldrakontakten.

 

Du får gå våra interna utbildningar samt de utbildningar vi erbjuder dig att gå genom Gymnastikförbundet. 

 

Kansliet och sektionsansvarig stöttar med tips, råd och stöd samt påminner när de olika uppgifterna ska göras.


Är du intresserad av att jobba hos oss eller om du har frågor, får du gärna höra av dig till kansliet eller 073-076 46 60.


Vi hörs!

 
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER
Sök eller stöd!
GILLA OSS PÅ FACEBOOK