Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KARLSTADS GF
Rörelse hela livet

[29/6-20] Information om covid-19
Inom Karlstads GF följer vi aktivt utveckling och rekommendationer från Region Värmland, Karlstads kommun, Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndigheten.

Vid följande tillfällen ska man inte gå till träningen;
- om man har blivit hemskickad från jobb eller skola i samband med coronaviruset
- om man har minsta lilla förkylningssymptom

Vårterminen är slut för i år. Anmälan inför hösten öppnar i augusti. Det gäller även gruppträningen, som vi räknar är tillbaka då.

———————————-
För information om Covid-19 och när du ska kontakta vården, läs mer på 1177. I övrigt ber vi alla att vara extra uppmärksamma på förkylningssymptom så att vi hjälps åt att inte sprida eventuell smitta vidare.
Utförsäljning!
2020-08-03 09:56
Föreningen lanserar inom kort en ny klädkollektion.
Därför säljer vi ut det gamla vi har kvar på kansliet till kanonpriser!

Hoodie 150,- (ord 350,-)
(strl 116 SÅLD, 128 SÅLD, 164 SÅLD)

T-shirt 20,-
(strl 92, 104, 116, 128, 140, S, M, XL)

Ryggsäck  100,- (ord 250,-) SÅLD

Handduk 75,- (ord 130,-)
Vattenflaska 30,-
Termomugg 60,-

Herrshorts 75,-
(strl XS, S)

Träningstights 3/4 75,- ( ord 250,-)
(strl 36)

Träningstights lång 75,- ( ord 150,-)
(strl 34) SÅLD


Kontakta kansliet för att köpa.
073-076 46 60

Vi söker nya ledarstjärnor till våra grupper!
2020-07-17 10:00
Karlstads GF har allt ifrån barn- och familjegympa till truppgymnastik och Gymmix Gruppträning. Du behöver inte ha några förkunskaper för att bli ledare hos oss, vi står för din utbildning. Det viktigaste är att du har ett intresse av att vara ledare och tycker om att ta ansvar.

Våra grupper finns idag runtom i kommunens träningshallar och gymnastiksalar, så det finns goda möjligheter att styra sina träningsdagar och tider. Arvode utgår.

Intresserad? Kontakta kansliet via kansliet@karlstadgf.se. Märk ditt mail med "Ny ledare".
Köp presentkortet och vi får 25% av intäkterna
2020-07-02 09:15
Bästa medlem, supporter, förälder, ledare och gymnast! Nu har du en grym möjlighet att stötta vår förening.

Genom att köpa presentkortet GoSportive hos Nordic Choice Hotels får vår klubb 25% av intäkterna. Passa på att unna dig en härlig hotellupplevelse eller ge bort till någon du tycker förtjänar det så stöttar du föreningen på samma gång. Win-Win!

Presentkortet kan användas som hel- eller delbetalning av hotellnätter, konferenser och möten, spabesök, fika på hotellens takterrasser eller middag i hotellrestaurangerna.

använd kod KARLSTADSGYMN och köp ett presentkort till valfritt belopp. 

Easy!

Stort tack för att du stöttar oss!
KGF satsar framåt med fokus på gymnastik och gruppträning
2020-06-30 09:50
Från och med 1/7 2020 är Karlstads Gymnastikförening åter en renodlad gymnastikförening med fokus på "rörelse hela livet". Föreningen erbjuder barngymnastik, truppgymnastik, gruppträning och Svenska Gymnastikförbundets koncept "Alla kan Gympa".

Sofia Håkansson, ordförande Karlstads Gymnastikförening:
"Det har varit 10 fartfyllda år med gymnastik och cheerleading tillsammans, och vi har lärt oss mycket av varandras verksamheter, men nu ska det bli spännande att gå vidare mot nya mål och fokusera på gymnastikverksamheten. I höst kommer vi bland annat att starta en satsning mot USM inom truppgymnastik. Dessutom har vi massor av idéer på hur vi även ska ta övrig verksamhet inom barn och Gymmix vidare. Det är back to basics fast på en helt ny nivå. Vi önskar Cheerxplosion stort lycka till."

Föreningens cheerleadingssektion bildar, enligt beslut på årsmötet i mars, en helt ny cheerleadingförening under namnet "Cheerxplosion".
Karlstads GF 3:a i Mellansvenskas första digitala trupptävling!
2020-06-15 13:09
Precis som i de flesta andra sporter ställdes även tävlingssäsongen för truppgymnastik in till följd av covid-19. Då valde Gymnastikförbundet Mellansvenska att anordna sin första digitala regionstävling istället. Från Karlstads GF deltog tre lag; Solen (nivå 6), Solen nivå 7 blå och Tellus nivå gul.

Härom dagen kom äntligen resultatet och vi säger stort grattis till Tellus som tog ett brons i tävlingen. Bra jobbat Tellus, och alla våra andra deltagande lag!
Följ oss på Facebook
Nyheter från våra grupper
 
VI ÄR CERTIFIERADE
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER
Sök eller stöd!
GILLA OSS PÅ FACEBOOK