SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Gymnastikförening
Truppgymnastik

Truppgymnastik

Truppgymnastik är den snabbast växande disciplinen inom gymnastik i Sverige. Vår förening började med truppgymnastik i slutet av 90-talet.

 
Truppgymnastik är en lagsport där man tränar och tävlar i grenarna; tumbling/matta, hopp och fristående.
 
 
Truppsektionsansvarig
Caroline Bengtsson 
Galaxmästerskapen 2023
2024-02-13 15:28

Fler bilder (+36) >>

Här kommer en tillbakablick från vårt fantastiska klubbmästerskap som vi hade i December. En lyckad dag där flera av våra grupper ställde upp och tävlade. Under detta klubbmästerskap provade vi även ett nytt upplägg för första gången där vi delade in grupperna i mindre pooler under dagen och bjöd in föräldrar till att komma och titta på gymnasterna på Fredricelund, i den hall som många av våra grupper även tränar under veckorna.

 

Stort tack säger vi till alla som kom och tittade, till alla duktiga gymnaster som deltog och inte minst till våra duktiga funktionärer som gjorde denna dag möjlig.

 

 

Även tack till Ando Gevorgyan som tagit dessa fina bilder.

Vill ni se mer foton han har tagit, titta in på hans Instagram:  yan_production_

Prova på truppgymnastik för vuxna 15+
2024-01-09 14:17
 
 
 
 
 
 
Galaxmästerskapen 2023
2023-12-29 10:29

I December gick föreningens klubbmästerskap av stapeln. Där åtta av våra trupper var med och tävlade under dagen i olika mindre pooler, samt våra äldsta gymnaster som var på plats för några uppvisningsvarv. Stort tack till alla som hjälpt till under dagen och till er som kom och tittade. Bra jobbat alla duktiga gymnaster!

Trampettjakten & Valfrid ht-23
2023-12-05 11:41

I lördags var våra gymnaster i Trupp 65 och Ungdomstruppen iväg på årets "Lussegympa" i  Kristinehamn. Båda grupperna deltog i både Trampettjakten & Valfrid, med mycket fina framföranden. Bra jobbat alla gymnaster & ledare!

 

 

Regionsjuan ht-23
2023-11-27 09:28

I lördags var våra gymnaster i Vega & Merkurius på Hammarö och tävlade Regionsjuan äldre. Fina prestationer från båda lagen som resulterade i flera brons. Stort grattis och bra jobbat!

 
I SAMARBETE MED
VI ÄR CERTIFIERADE
VÅRA SPONSORER