SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Gymnastikförening
KGF Ledare

Vill du bli ledare?
Vi söker alltid nya stjärnor på ledarhimlen

Behovet av nya ledare finns i Bamses Familjegympa, Bamsegympa, Minigymnasterna, Parkour och Truppgymnastik. Inga förkunskaper krävs utan bara ett intresse av att vara ledare och vara ansvarsfull. Föreningen erbjuder både internutbildning och utbildning genom Gymnastikförbundet till nya ledare, arvode utgår.


Intresserad? Kontakta kansliet på mail eller telefon 073-076 46 60Hjälpledare i Barn- och Ungdomsgrupper
2021-03-01 09:31


Som hjälpledare i Karlstads Gymnastikföreningen hjälper du huvudledaren med lektionerna. Detta innefattar framplockning, undanplockning, hålla ordning i gruppen, hjälpa till vid stationer osv. Du hjälper också huvudledaren vid speciella situationer som t.ex. när ett barn är ledset, inte vågar komma in på lektionen eller bråkar. Vid redskapsbanor är hjälpledare och huvudledare aktiva och är framme vid barnen hela tiden.


Föreningen ordnar med internutbildning, arvodering samt hjälp och stöd. Arbetet är väldigt varierande och ger mycket utvecklande möjligheter, både inom gymnastiken men också i sina sociala förmågor och är en bra merit i ett CV.

Huvudledare för Barn- och Ungdomsgrupper
2021-03-01 09:25

Vi behöver kontinuerligt nya huvudledare till våra barn- och ungdomsgrupper. Grupperna finns på olika dagar, tider och skolor så man kan önska det som passar bäst. Som huvudledare i Karlstads Gymnastikförening planerar du terminens lektioner, sköter närvarorapportering och föräldrakontakten. Du får gå våra interna utbildningar samt de utbildningar vi erbjuder dig att gå genom Gymnastikförbundet. 

 

Kansliet och sektionsansvarig stöttar med tips, råd och stöd samt påminner när de olika uppgifterna ska göras.

 
VI ÄR CERTIFIERADE
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER
Sök eller stöd!