SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlstads Gymnastikförening
Gymmix gruppträning

Våra pass

Välj din egen typ av träning. Här nedan hittar du förklaringar till vad de olika passen innebär.

 

 

 
Cirkel
Ett intensivt intervallpass där vi varvar kondition och styrka i stationsform. Träningsformen passar alla åldrar och nivåer.
 
Dansfitness
Ett fartfyllt pass där vi blandar klassiska konditions och styrkeövningar med mycket dans! Passar alla åldrar då mycket fokus ligger på träningsglädje
 
FöräldraCirkel
Ett intensivt intervallpass där vi varvar kondition och styrka i stationsform där även de små är välkomna. Perfekt för den som är föräldraledig.
 

Gymmix Gympa

Konditionspass där vi varvar kondition, styrka, rörlighet, koordination och stretch.
 
Promenad med styrka och rörlighet
Snabb promenad som passar alla (även 70+) med styrke- och rörlighetsövningar. Ta gärna med stavar samt ryggsäck med extra tyngder (t.ex. handdukar, vattenflaska eller liknande). Samling vid Mariebergsskogens entré.
 

Styrka & Step

Konditionsträning med varierande stegkombinationer och hopp, både bredvid och i kombination med stepbräda. Dessutom kör vi styrkepass och extra långt stretch efter konditionsdelen av passet.

 

Yogapromenad

Alla kan vara med på yogapromenaden. Promenaden kombineras med yogaövningar. Ta gärna med gåstavar.

 
VI ÄR CERTIFIERADE
I SAMARBETE MED
VÅRA SPONSORER
GILLA OSS PÅ FACEBOOK